Toplam 7 Kayıt

by

Tübitak 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Kapsamı’nda düzenlenen “Bilim Yolculuğu” adlı bilim şenliğinde Anabilim Dalı üyelerimizden Prof. Dr. Sulhiye Yıldız “Enfeksiyon Hastalıklarından Korunma ve El Hijyeni” adlı konuşmasını gerçekleştirmiş, Arş. Gör. Dr. Merve Eylül Kıymacı ve Arş. Gör Hilal Başak Erol ise Güneş Meydanı’nda “Mikroorganizmalarla Tanışma ve Mikroorganizmaları Boyama” atölyesinde görev almışlardır.     […]

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nda sunum

by

Anabilim Dalı’mız öğretim üyelerinden Sayın Prof.Dr. Sulhiye YILDIZ Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı 5. ve 6. sınıf öğrencilerine “Enfeksiyon Hastalıklarından Korunma ve El hijyeni” konulu sunumunu 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirmiştir.

Sosyal Sorumluluk Projesi

by

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi hazırlamış olduğu “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında, konferanslar düzenlemektedir. Bu konferanslar dahilinde Anabilim Dalı’mız öğretim üyesi Sayın Prof.Dr. Sulhiye YILDIZ,   “Enfeksiyon Hastalıklarından Korunma ve El hijyeni” konulu sunumunu 17 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirmiştir.

11.Uluslararası Eczacılık Bilimleri Toplantısı

by

Uluslararası Eczacılık Bilimleri Toplantısı Fakültemizin 1989 yılından beri düzenlemekte olduğu Uluslararası Eczacılık Bilimleri Toplantısı’nın (ISOPS) 11.’si 9-12 Haziran tarihleri arasında başarılı bir şekilde düzenlenmiştir. Kongre kapsamında Anabilim Dalı’mız oturumunda George Eliava Bakteriyofaj Enstitüsü’nden Nina Chanishvili ve Hacettepe Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Banu Sancak davetli konuşmacı olarak yer almıştır.

Avrupa Bilim Eğlence Günü

by

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı 26 Eylül 2014 tarihinde düzenlenen Avrupa Bilim Eğlence Günü etkinliğinde yer aldı.

Prof.Dr.Ahmet AKIN emeklilik töreni

by

Değerli Hocamız Prof.Dr.Ahmet AKIN için düzenlenen emeklilik törenine katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Tarih: 17 Mart 2014 Saat: 16.00 Yer: Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50.Yıl Salonu Tandoğan/ANKARA